About

Γεια σας! Είμαι η Λαμπρινή

Από το 2016 είμαι Airbnb Host και φιλοξενώ καλεσμένους στο σπίτι που έχω στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα είμαι Life Coach και Αρθρογράφος σε μεγάλο Site.

Η ιδέα της goHost ξεκίνησε όταν πάρα πολλοί άνθρωποι είδαν το βιντεάκι που ανέβασα στο YouTube και με ρώτησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την βραχυχρόνια μίσθωση. Μου αρέσει να βοηθάω άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Παίρνω χαρά μιλώντας με νέους ανθρώπους, κατανοώντας τους στόχους τους, ερευνώντας την αγορά τους και καθοδηγώντας τους στη διαδικασία επένδυσης, έτσι ώστε να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Όταν μπήκε η ιδέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, επένδυσα χρόνο, χρήματα, ώρες ψάχνοντας να βρω εμπειρίες και γνώση από ανθρώπους που τα είχαν καταφέρει ήδη και ήταν καλοί σε αυτό που κάνουν. Στην Ελλάδα τότε, δεν υπήρχε περιεχόμενο πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. 

Στην πράξη, όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας και γνώσης είναι κάτι που δεν αγοράζεται. Και αν σήμερα εσύ ξεκινάς και θες να κόψεις δρόμο και να κερδίσεις χρόνο, μια εξατομικευμένη συνεδρία αφιερωμένη στο δικό σου κατάλυμα, είναι κάτι που θα σου δώσει την αρχική ώθηση για να ξεκινήσεις με εγγυημένα αποτελέσματα.

Μπορώ να σε βοηθήσω:

  • Σε όλα τα βασικά που χρειάζεται το κατάλυμα
  • Πώς να πετύχεις την πρώτη σου κράτηση
  • Τα μικρά πράγματα που θα κάνουν τη διαφορά και θα σου φέρουν την 5άστερη κριτική
  • και κατά συνέπεια περισσότερες κρατήσεις και περισσότερα έσοδα
  • Έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Οικονομικοί στόχοι

Παράλληλα η επαγγελματική μου πορεία ως coach και ως αρθρογράφος, μου έχει δώσει πολύτιμη εμπειρία στο να θέτω στόχους και να τους ολοκληρώνω, για μένα και τους πελάτες μου.

Επιπλέον το κείμενο, είναι ένα μέσο που μπορεί να σε βοηθήσει να πουλήσεις σε ό,τι κάνεις. Από το πώς να δομήσεις σωστά το κατάλυμα και τις περιγραφές σου. Χάρη στο  κείμενο και τις φωτογραφίες αρχικά «πουλάμε» το κατάλυμά μας και στη συνέχεια λαμβάνουμε το πεντάρι στις

Χάρη στο  κείμενο και τις φωτογραφίες αρχικά «πουλάμε» το κατάλυμά μας και στη συνέχεια λαμβάνουμε το πεντάρι στις κριτικές, κάτι πολύ εύκολο αν ακολουθήσεις τα κατάλληλα βήματα.

Ο σκοπός που αποφάσισα να μοιράσω τη γνώση μου μέσα από αυτήν την σελίδα είναι γιατί θεωρώ ότι η βραχυχρόνια μίσθωση είναι πολλά παραπάνω από επάγγελμα. 

Είναι μεράκι και αυτό για το οποίο είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό. Για τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να μείνει αξέχαστη η εμπειρία του καλεσμένου στο σπίτι τους και να βγάλουν χρήματα από αυτό, μπορούν!

Πρέπει να δώσεις για να πάρεις πίσω και αυτός είναι ένας γενικός κανόνας στη ζωή που πιάνει σε όλα τα πράγματα.

Αφού η τύχη ή τα cookies σε έφεραν εδώ, θέλω να ξέρεις ότι θα βάλω τα δυνατά μου να βάλουμε ψηλά τον πήχη στην φιλοξενία. Ακόμα και αν έχεις ένα μικρό σπιτάκι στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης, μπορείς και εσύ αν θες να προσφέρεις μια υπηρεσία 5 αστέρων με μικρές κινήσεις που θα  σου αποδώσουν εγγυημένα στην επένδυσή σου. Καλωσήρθες λοιπόν και καλή περιήγηση.

Enim accumsan cras semper metus ante vitae massa aliquam nec, diam pulvinar nisl, egestas quam pharetra nunc magna consequat orci viverra quis aliquam tortor

Η Αφορμή

Η αφορμή για να ξεκινήσω την σελίδα αυτή ήταν ένα video που είχα δημιουργήσει στο YouTube 2019 με τα βασικά που χρειάζεσαι για το airbnb σπίτι σου και το έχουν δει πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα.

Το video αυτό έδωσε απαντήσεις σε πολλούς ανθρώπους και πολλοί από αυτούς ζήτησαν επιπλέον διευκρινήσεις πάνω σε αυτό. Οι ερωτήσεις αυτές, οι περισσότερες δηλαδή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και άλλα video μέχρι και ολόκληρο βιβλίο  με τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στη φιλοξενία

Topics I Can Help You With

01.

Motivation

Lorem dictumst vitae commodo sagittis consectetur mi, varius id gravida tincidunt faucibus.
02.

Vision

Adipiscing id in lectus hendrerit mus in ut vulputate scelerisque fermentum.
03.

Strategy

Commodo sit in odio velit non lacus, rhoncus, commodo faucibus ac nec.
04.

Leadership

Turpis metus orci massa, praesent vitae eget purus pulvinar augue et est.
05.

Self Improvement

Porttitor nibh eget tellus sed odio diam sit ultrices sit enim viverra.
06.

Self Awareness

Risus tincidunt tempor, velit hendrerit cras neque adipiscing pharetra, vitae consequat.
07.

Confidence

Mus a pulvinar lectus cum ultricies nibh mi ac blandit phasellus porttitor.
08.

Life Skills

Orci vestibulum, massa morbi eu nec ultrices integer nulla feugiat morbi.
Καλάθι αγορών