Η μικρή λεπτομέρεια στη φιλοξενία που θα ήθελα να μου είχαν πει νωρίτερα

λευκά σεντόνια σε airbnb
Spread the love

Το ήξερες ότι τα λευκά σεντόνια σε airbnb σπίτι μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά στις κρατήσεις και στην βαθμολογία σου; Η αλήθεια είναι ότι οι καλεσμένοι που επιλέγουν το airbnb ως κατάλυμα για τις διακοπές τους, δεν περιμένουν ότι ο οικοδεσπότης θα έχει μια παροχή σαν ξενοδοχείο. Αν βρεθεί σε ένα κρεβάτι με εμπριμέ σεντόνια και χρωματιστές πετσέτες θα το θεωρεί εντελώς φυσιολογικό. Από την άλλη το να σε περιμένουν λευκού χρώματος σεντόνια και πετσέτες, δίνει έναν άλλον αέρα, πολυτέλειας στη διαμονή.

Γιατί να βάλω λευκά σεντόνια σε airbnb σπίτι;

Στο σημερινό άρθρο θα σου γράψω για όλους τους λόγους που η επιλογή του λευκού χρώματος στα κλινοσκεπάσματα, θα απογειώσει την φιλοξενία σου, θα εκτοξεύσει τις κρατήσεις σου και θα σε βοηθήσει να δουν πολλά ζευγάρια μάτια το σπίτι σου κρατώντας σε ψηλά στα νούμερα.

Για αρχή θα ήθελα να ξέρεις ότι αυτή η επιλογή δεν είναι υποχρεωτική από την πλατφόρμα. Η πλατφόρμα ζητά μόνο να είναι στρωμένο το κρεβάτι με καθαρά σεντόνια και να υπάρχουν πετσέτες. Εντούτοις το γεγονός ότι δεν το ζητά κανείς δεν σημαίνει ότι θα βάλουμε τα κομπιασμένα παμπάλαια χρωματιστά σεντόνια μας που έχουμε στο σπίτι μας στο κατάλυμα και θα περιμένουμε με αυτές τις φωτογραφίες να είμαστε full booked.

pillow, bedroom, dragonfly-1890942.jpg

Και από την άλλη είναι θέμα αισθητικής. Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό. Αν μπορείς να διαλέξεις οτιδήποτε διάλεξε λευκά!

  1. Τα λευκά σεντόνια ξέρουμε όλοι ότι θέλουν ειδική μεταχείριση. Δεν πρόκειται να βάλεις τα λευκά στους 30 γιατί απλά δεν θα καθαρίσουν. Τα λευκά σεντόνια σου δίνουν την ασφάλεια, ως επισκέπτης, ότι κάποιος τα έπλυνε σε μεγάλη θερμοκρασία, τα σιδέρωσε και τα πρόσεξε ιδιαίτερα. Δεν ξεθωριάζουν και δεν γαριάζουν αν ξέρεις να τα καθαρίσεις σωστά.
  2. Τα λευκά σεντόνια γράφουν πολύ ωραία στις φωτογραφίες. Πουλάει από μόνο του ένα κρεβάτι που είναι στρωμένο στα λευκά σε σχέση με ένα κρεβάτι στρωμένο στα χρώματα. Ανεξαρτήτως γούστου, αυτό είναι κάτι αντικειμενικό.

Πώς θα ήθελα να είναι το κρεβάτι που θα πάω

Να μια ερώτηση που σαν host θα σε βγάλει από την απορία. Σε όλα τα θέματα τα σχετικά με τον εξοπλισμό που θα πάρεις και τα πράγματα που θα βάλεις στο Airbnb σπίτι σου, θα σε ρωτάς, θα ήθελα να ήταν έτσι στρωμένο το κρεβάτι, με αυτά τα χρωματιστά σεντόνια; Θα ήθελα να είχε αυτό το σπίτι που θα πάω τις διακοπές μου; Η απάντηση θα σε βοηθήσει να διαλέξεις.

Βρήκα αυτήν την εξαιρετική τιμή για λευκά σεντόνια για ένα σετ των 4, τα οποία είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός για να αρχίσεις. Με τον καιρό θα αγοράσεις άλλο ένα σετ των 4 και θα είναι πολύ οκ. Τα σεντόνια αυτά αν και η χρήση τους είναι μεγάλη καθώς αλλάζονται συνεχώς, πλένονται, σιδερώνονται ωστόσο δεν παθαίνουν τίποτα.

Βάζεις ακόμα και χλωρίνη και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις εκπληκτικός οικοδεσπότης στην Airbnb και θα ήθελα να σε προσκαλέσω να εγγραφείς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών